Το GRECCE FINDER GR σου προσφέρει έναν απλό τρόπο να επικοινωνήσεις με πιθανούς πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή σου, επιτρέποντας σου να πας ένα βήμα παραπέρα τη διαφήμιση της επιχείρησής σου, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση και τα προιόντα αυτής. Κομψή, απλή και εύκολη στη διαχείριση.

Τώρα έχετε και τη δυνατότητα προβολής και προώθησης του Επαγγελματικού σας Χώρου η Οικίας προς πώληση ή Ενοικίαση.

Το GRECCE FINDER GR σου προσφέρει έναν τρόπο να δημιουργήσεις έσοδα χωρίς πονοκεφάλους.

1. Δημιούργησε ένα Λογαριασμό

Η δημιουργία ενός λογαριασμού στο GREECE FINDER GR είναι πολύ εύκολη. Μαζί με τη δυνατότητα WRITE A RIEVIEW επιτρέπει τους επισκέπτες να κάνουν την όποια κριτική γρήγορα και πολύ εύκολα να αξιολογήσουν την επιχείρησή σου οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Έχεις τη δυνατότητα πλήρης διαμόρφωσης της παρουσίασης της επιχείρησής σου δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο.

2. Κάντε Υποβολή της Καταχώρησής σας!

Μπορείς να δημιουργήσεις εσύ την προβολή της επιχείρησής σου ή του επαγγελματικού σου χώρου ή οικίας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα (δες τις κατηγορίες BUSINESS FINDER & BUILDING FINDER), κι εμείς άμεσα θα ολοκληρώσουμε την όλη διαδικασία ελέγχοντας με λεπτομέρεια κάθε στοιχείο αυτής. Περιλαμβάνει τη δυνατότητα WRITE A RIEVIEW.

3. Αποκτήστε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Χώρο σας!

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ψάχνετε μία ιστοσελίδα εύρεσης επιχειρήσεων και ενοικιάσεων χώρων, αλλά με το GREECE FINDER GR ίσως είναι η τελευταία.

Με το GREECE FINDER GR η προβολή της επιχείρησής σου είναι πολύ πιο κομψή και αποτελεσματική. Ας είμαστε ειλικρινείς!!! Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις περισσότερες ιστοσελίδες αυτής της κατηγορίας είναι τόσο τεχνικό, όσο και επικοινωνιακό προς τον πελάτη. Επιδιώκοντας την αύξηση καταχώρησης των επιχειρήσεων, οι ιστοσελίδες αυτές, δεν εστιάζονται στην απλότητα, τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση. Κάτι που θεωρείται ο πιο δημιφιλής και αποτελεσματικός τρόπος, τόσο για τον πελάτη, για την καλύτερη επιλογή του, όσο και για την ίδια την επιχείρηση.

Γι αυτό λοιπόν δημιουργήσαμε το GREECE FINDER GR!!

 

Ξεκινήστε τώρα

 

4.Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες για την ακόμη πιο δυναμική παρουσίαση και να αναδείξετε λεπτομέρειες προς τους πιθανούς πελάτες σας σαν να ήσασταν εκεί.

  • Δυνατότητα πλήρης παραμετροποίησης περιεχομένου από εσάς, με κωδικούς πρόσβασης.
  • Δυνατότητα εισαγωγής video – virtual tour, ώστε ο κάθε επισκέπτης να έχει LIVE εικόνας του χώρου.